تکمیل سه ماهواره ایرانی تا سه ماه آینده
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: تا سه ماه آینده سه ماهواره ایرانی پارس ۱، ظفر و ناهید ۱ برای پرتاب در مدار زمین تحویل پرتابگر میشود.
گزیده رویدادها به مناسبت هفته جهانی فضا 1398 (2019)
در ادامه گزیدهای از رویدادها و برنامههای تدارک دیده شده برای هفته جهانی فضا 2019 را بینید.
اعلام آمادگی دیجیکالا نکست برای نقشآفرینی در حوزه فضایی (+تصاویر)
کوچکسازی، ارزان شدن و قابلیت تولید انبوه ماهوارهها که حاصل توسعه فناوری است باعث شده امروزه صنایع فضایی و ماهوارهای به عنوان یک صنعت استراتژیک محسوب شوند که میتوانند آینده را دچار تحول نمایند.
رشد 407 درصدی اقتصاد فضایی در 20 سال آینده
اقتصاد جهانی فضا در سال 2040 به بیش از 1.1 تریلیون دلار می رسد و رشد اقتصاد جهانی فضا در مقایسه با رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهانی بسیار زیاد است.
گزارش رییس سازمان فضایی ایران از برقراری ارتباطات ماهوارهای در مناطق سیلزده
سازمان فضایی ایران با همکاری شرکتهای خصوصی ارائهکننده خدمات ماهوارهای تلاش کرد ارتباطات در استانهای سیلزده با استفاده از لینکهای ماهوارهای برقرار شود.
ایران یکپنجم سهمیه منطقهای «موت کورت فضایی» را به دست آورد
رئیس سازمان فضایی ایران از کسب یک پنجم سهمیه آسیا و اقیانوسیه در مسابقات منطقهای موت کورت فضایی (دادگاه نمایشی حقوق فضا) با هدف تاثیرگذاری در تصویب قوانین بین المللی حوزه فضایی خبر داد.
رئیس سازمان فضایی ایران: دانشگاهها مدل همکاری با سازمان فضایی ارائه دهند
اخیرا نیز لایحهای در دولت به تصویب رسید که براساس آن تا سال 2030 سهم اقتصاد فضایی کشور به 40 میلیارد پوند برسد. که نشان میدهد صنعت فضایی یک اقتصاد جذاب است.
مراسم روز فناوری فضایی برگزار شد/ انتخاب ایران به عنوان هماهنگ کننده موضوعات فضایی گروه 77 در کوپوس
مهمترین اولویت ما توسعه کاربردها و ارائه خدمات فضایی به جامعه است که این امر مستلزم توسعه بازار است تا بتوانیم این چرخه را در کشور تصویب کنیم.
برگزاری مناقصه برای مشارکت بخش خصوصی در حوزه فضا در ایران
رئیس سازمان فضایی ایران با تاکید بر اینکه کشور به ۶ حوزه راهبردی فناوری فضایی که چرخه کامل فضایی به شمار میرود، رسیده است، گفت: به منظور افزایش سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه فضا در آینده مناقصهای برگزار خواهیم کرد.
سه نوع ماهواره بومی در دست توسعه و ساخت است
درآمد سالیانه فروش تصاویر ماهواره ای و خدمات ارزش افزوده آن نزدیک به چهار میلیارد دلار است که این رقم در سال های آینده به حدود 150 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.